Soppgirobygget

Fredag 9. august

Soppgirobygget er en av de mest kjente russe-artistene, og har til og med vært på topplisten til VG i hele 21 uker!

Den BB

Fredag 9. august

En av Norges største norskspråklige artister, med over 200 millioner streams og Landets mest brutale live-show.

Lancie G

Fredag 9. august

Lancie G er etter hvert blitt en godt etablert DJ. Han spiller både egenproduserte mixer og annen godmusikk ut i de sene nattetimer, fredag 9. august i teltet.

Hagle

Fredag 9. august

Country-rap bandet Hagle kom som et skudd ut av Indre Østfold på tampen av 2020. Låtene handler om rånemiljøet og den lokale bygdekulturen der de vokste opp. Deres unike blanding av banjo og rap har blitt omfavnet av hele Norge.

CC Cowboys

Lørdag 10. august

Legendene i CC Cowboys trenger ingen intro. Det holder å si: Blodsbrødre, Tigergutt, Vill Vakker og våt, og da vet du: Dette blir fett!!

Kuselofte

Lørdag 10. august

Hvis du var på martn i fjor husker du kanskje stemningen fra Kuselofte. Hvis du ikke husker, får du en ny mulighet iår, for det de leverte.... WOW

El Papi

Lørdag 10. august

Det meldes om tidenes comeback i 2024, nemlig selveste El Papi. Med over 250 millioner streams har El Papi blitt en folkefavoritt hos både nordmenn og svensker i alle aldre, og med hits som «Hjerteløs», «Sju Fjell» og «Sykepleierinnen» er ikke navnet hans fremmed for topplasseringer på hitlistene.

Rune Rudberg

Lørdag 10. august

Rune Rudberg er en kjent og kjær artist som har underhold hundretusenvis av nordmenn i en karrière få klarer å matche. 5x MGP og Ut mot havet, say no more!

Kom i steming