Aurskogmesterskap i FIFA og F1

Aurskogmesterskap i FIFA og F1

En helg full av ESPORT

Påmelding er nå Åpnet!

Påmelding gjøres på  hos vår partner Foxed Gaming.

Meld deg på idag og sikre plassen din. Vis naboen/kompisen/dama/gubben hvor skapet skal stå!

Er du klar til å vise frem dine gamingferdigheter og konkurrere mot andre entusiaster? Da er AurskogMesterskapet i FIFA og F1 arrangementet for deg! Vi samarbeider med Vev for å skape en utrolig gamingopplevelse under årets AurskogMart’n.

Vi stiller med PS5-konsoller, som vil gi deg den ultimate gamingopplevelsen. Ta med deg dine beste ferdigheter og kjemp deg frem til toppen i enten FIFA eller F1.

Seminfinaler og finaler vil bli spilt av på storskjerm, der du kan oppleve spenningen og adrenalinet mens du konkurrerer mot de beste i området. Dette er sjansen til å vise frem dine ferdigheter og bli kåret til AurskogMester i enten FIFA eller F1.

Uansett om du er en erfaren gamer eller bare elsker å spille, er dette arrangementet å delta på. Møt likesinnede, del din lidenskap for gaming og nyt den elektriske atmosfæren mens du konkurrerer om ære og heder.

Påmelding åpner snart, så ikke gå glipp av muligheten til å delta i AurskogMesterskapet i FIFA og F1. Grip kontrollen, tråkk gasspedalen i bunn, og bli med oss for en gamingopplevelse du sent vil glemme!

For mer informasjon om påmelding og tidspunkter, vennligst besøk vår nettside. Vi ser frem til å se deg på AurskogMart’n!