Erika Norwich

Gratiskonsert Lørdag 12 August

Erika var med i MGP i 2020, og på tiktok har hun over 170 000 følgere. Singelen hennes «Til Lillebror» har fått mer enn to millioner streams på Spotify. Erika opptrer i teltet Lørdag kl 13

Ida Celine

Gratiskonsert Lørdag 12 august

Gjennom humoristiske sketsjer og vakker sang har Ida Celine skapt sitt eget univers på TikTok med over 210 000 følgere og 10 millioner likes. Ida Celine opptrer i teltet Lørdag kl 13

Kevin Haugan

Gratiskonsert Lørdag 12 august

Kevin er kanskje mest kjent for tittelrollen i musikalen BILLY ELLIOT på Folketeatret, en av hovedrollene, Pil, i NRKs mest sette juleserie SNØFALL, og i dokumentarserien GENERASJON Z på TV2. Kevin opptrer i teltet Lørdag kl 13

Jone & Daskeladden

Fredag 11. august

Den unge artisten JONE har spesialisert seg på allsangvennlig og fengende musikk. Sammen med sin faste partner Daskeladden står JONE på scenen fredag 11. august med et forrykende show som garantert vil skape feststemning i bygda!

Kuselofte

Fredag 11. august

Kuselofte er en Norsk duo som består av Terje Kristensen och Emil Hals. De slapp sin første låt i 2016 og siden den gang fått over 100 millioner streams på Spotify. Fredag 11. august blir det party i det store teltet!

Lancie G

Fredag 11. august

Lancie G er etter hvert blitt en godt etablert DJ. Han spiller både egenproduserte mixer og annen godmusikk ut i de sene nattetimer, fredag 11. august i teltet.

Halva Priset

Fredag 11. august

Halva Priset er et norsk partyband startet av Petter Bjørklund Kristiansen, bedre kjent under artistnavnet Katastrofe. De fikk sitt gjennombrudd i 2021 med låta «Den Fineste Chevy’n». Fredag 11. august står de på scenen under årets AurskogMart’n.

Staut

Lørdag 12. august

Med kombinasjonen fengende melodier, sterke og gode tekster, særdeles dyktige musikere og ikke minst et voldsomt driv og energi på ­scenen, har gjengen fra Valdres vokst seg opp til å bli en av de absolutt ledende i sin sjanger. Gutta har vært på AurskogMart’n to ganger tidligere – vi sier bare «alle gode ting er TRE». Lørdag 12. august der altså!

Fröken Snusk og Rasmus Gozzi

Lørdag 12. august

Lørdag 12. august avsluttes kvelden av selveste Fröken Snusk & Rasmus Gozzi! Sammen utgjør duoen to av Sveriges største artister med et samlet månedlig lyttertall på over to millioner. Det er klart for fest!

Vidar Villa

Lørdag 12. august

Vidar Villa er en av norges største norskspråkelige artister, med snart 200 millioner streams på Spotify og utsolgte konserter over hele landet de siste årene. Gjennombruddet kom med superhiten «One Night Stand» som herjet i toppen av VG-lista og Spotifylistene i Vidars debut-år. Lørdag 12. august kommer han til AurskogMart’n!

Eldar Vågan

Lørdag 12. august

Eldar Vågan er en norsk låtskriver, gitarist og illustratør. Han er mest kjent som frontfigur i Vazelina Bilopphøggers. Lørdag 12. august står Eldar Vågan med trio på scenen, noe det absolutt er verdt å få med seg! Trion består av, i tillegg til Eldar, Lars Tormod Jenset på kontrabass og Even Finsrud på trommer.

Kom i steming